Tarvikkeita juurileivontaan

Juurileivontaan ei tarvitse paljon välineitä. Oikein hyvin pärjää keittiöstä jo löytyvillä tarvikkeilla. Jos leipäjuuri kuitenkin vie kovasti mukanaan, niin joitakin tavaroita on mukava hankkia työskentelyä helpottamaan.

Lisäsin muun alan verkkokauppaani osion juurileivonnan tarvikkeille.
Voit tilata kohotuskoreja ja viiltoteriä klikkaamalla tätä linkkiä.

Tilauksia postitetaan lähes joka arkipäivä, eli paketti tulee sinulle nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön tällä sivustolla more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sulje