Kurssit

Juurella leivottu -blogi on keskittynyt hyvän, hapanjuurella leivotun leivän ympärille. Leivon vehnä- ja ruishapanjuurella pääasiassa leipää, mutta myös muita leivonnaisia. Leivonnassa käytän ainoastaan hapanjuurta, en koskaan teollista hiivaa.

Haluaisitko sinäkin oppia leipomaan herkullista ja terveellistä leipää jauhoista, vedestä ja suolasta? Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva kurssi. Pidän kursseja max. 150 km säteellä Lappeenrannasta. Tulevaisuudessa tulet löytämään täältä myös verkkokurssini.

Kurssien hinnat riippuvat osallistujamäärästä ja kurssipaikan etäisyydestä.

Tiesithän, että kuka tahansa voi osallistua kansalaisopistojen kursseille, eli sinun ei tarvitse asua ko kaupungissa voidaksesi tulla mukaan.

 Keväällä 2019 on tulossa kurssejani:

Lappeenrannan kansalaisopistossa 16.2.2019
Kurssilla opetellaan leipomaan vehnäleipää hapanjuurella.
Ilmoittaudu linkistä.

Joensuun kansalaisopistossa 23.-24.2.2019
Kaksipäiväisellä kurssilla leivotaan leipää sekä vehnä- että ruisjuurella. Lisäksi tutustutaan muihin juurella kohotettuihin leivonnaisiin. Tämä on kaksipäiväinen kurssi aloittelevalle juurileipurille.

Kontiolahdella Joensuun kansalaisopiston kurssi 30.3.2019
Kurssilla opetellaan leipomaan vehnäleipää hapanjuurella. Tämä kurssi on sinulle, joka et ole vielä leiponut vehnäjuurella tai tarvitset apua aloituksessa.

Joensuun kansalaisopistossa kurssi 13.-14.4.2019, jossa hyödynnetään vehnähapanjuurta muussa kuin leivän leipomisessa. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joille vehnäjuurella leipominen on jo hiukan tuttua. Kurssilla leivotaan mm. makeita leivonnaisia miedolla, kiinteällä pasta madre -juurella