Kurssit

Juurella leivottu -blogi on keskittynyt hyvän, hapanjuurella leivotun leivän ympärille. Leivon vehnä- ja ruishapanjuurella pääasiassa leipää, mutta myös muita leivonnaisia. Leivonnassa käytän ainoastaan hapanjuurta, en koskaan teollista hiivaa.

Haluaisitko sinäkin oppia leipomaan herkullista ja terveellistä leipää jauhoista, vedestä ja suolasta? Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva kurssi. Pidän kursseja max. 150 km säteellä Lappeenrannasta. Tulevaisuudessa tulet löytämään täältä myös verkkokurssini.

Kurssien hinnat riippuvat osallistujamäärästä ja kurssipaikan etäisyydestä.

Tiesithän, että kuka tahansa voi osallistua kansalaisopistojen kursseille, eli sinun ei tarvitse asua ko kaupungissa voidaksesi tulla mukaan.

 Keväällä 2010 on tulossa kurssejani:

Joensuun kansalaisopistossa vehnäjuurileivonnan peruskurssi 15.2.2020
Ilmoittautuminen alkaa 3.1.2020

Etelä-Karjalan kansalaisopistossa Monipuolinen hapanjuuri – juurileivonnan jatkokurssi 7.-8.3.2020, jossa leivotaan erilaisia leipiä ja makeita leivonnaisia vehnäjuurella. Varaa mukaan omia leivontatarvikkeita: kohotuskoreja yms. Kurssi on tarkoitettu sinulle joka jo osaat juurileivonnan perusteet.

Kiteen- Rääkkylän kansalaisopistossa 21.-22.3.2020 Monipuolinen hapanjuuri juurileivonnan jatkokurssi. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joille hapanjuurella leipominen on jo hiukan tuttua. Kurssilla leivotaan mm. makeita leivonnaisia villihiivavedestä tehdyllä juurella, ja leipää kiinteillä juurilla.

Joensuun kansalaisopistossa jatkokurssi 18.-19.2020
Ilmoittautuminen alkaa 3.1.2020