Kurssit

Juurella leivottu -blogi on keskittynyt hyvän, hapanjuurella leivotun leivän ympärille. Leivon vehnä- ja ruishapanjuurella pääasiassa leipää, mutta myös muita leivonnaisia. Leivonnassa käytän ainoastaan hapanjuurta, en koskaan teollista hiivaa.

Haluaisitko sinäkin oppia leipomaan herkullista ja terveellistä leipää jauhoista, vedestä ja suolasta? Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva kurssi. Pidän kursseja max. 150 km säteellä Lappeenrannasta. Tulevaisuudessa tulet löytämään täältä myös verkkokurssini.

Kurssien hinnat riippuvat osallistujamäärästä ja kurssipaikan etäisyydestä.

Tiesithän, että kuka tahansa voi osallistua kansalaisopistojen kursseille, eli sinun ei tarvitse asua ko kaupungissa voidaksesi tulla mukaan.

 Keväällä 2019 on tulossa kurssejani:

Kontiolahdella Joensuun kansalaisopiston kurssi 30.3.2019
Kurssilla opetellaan leipomaan vehnäleipää hapanjuurella. Tämä kurssi on sinulle, joka et ole vielä leiponut vehnäjuurella tai tarvitset apua aloituksessa. KURSSILLA ON TILAA

Joensuun kansalaisopistossa kurssi 13.-14.4.2019, jossa hyödynnetään vehnähapanjuurta muussa kuin leivän leipomisessa. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joille vehnäjuurella leipominen on jo hiukan tuttua. Kurssilla leivotaan mm. makeita leivonnaisia miedolla, kiinteällä pasta madre -juurella. TÄYNNÄ

Kiteen-Rääkkylän kansalaisopistossa peruskurssi 6.4.2019 TÄYNNÄ

Kiteen-Rääkkylän kansalaisopistossa peruskurssi 5.10.2019
Ilmoittautuminen alkaa myöhemmin

Joensuun kansalaisopistossa peruskurssi 6.6.2019
Ilmoittautuminen linkin kautta alkaa 8.4.2019

Kiteen- Rääkkylän kansalaisopistossa 21.-22.3.2020 hapanjuurileivonnan jatkokurssi. Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joille hapanjuurella leipominen on jo hiukan tuttua. Kurssilla leivotaan mm. makeita leivonnaisia villihiivavedestä tehdyllä juurella, ja leipää kiinteillä juurilla.
Ilmoittautuminen alkaa myöhemmin.